Този парламент ще успее да излъчи правителство. Но ако ИТН не

...
Този парламент ще успее да излъчи правителство. Но ако ИТН не
Коментари Харесай

Проф. Людмил Георгиев: Обвързването на ИТН с ДПС е спекулация

" Този парламент ще успее да излъчи държавно управление. Но ако Има Такъв Народ не бъде подкрепена и не успее да направи държавно управление, ще отидем на предварителни избори ". 

Това сподели пред БНР проф. Людмил Георгиев, учител по логика на психиката в Софийския университет, преди години бил част от управлението на Движение за права и свободи. 

По думите на психолога ДПС ще поддържа държавно управление на Има Такъв Народ: 

" Кризата на партиите е разумно разследване на политическия живот в страната ни през последните 30 години. ИТН се появява като нещо прекомерно друго от обичайните ни показа за партии. То се свежда до желанието да се внесе нещо ново в политическия ни живот ". 

В предаването " Политически НЕкоректно " проф. Георгиев нарече спекулации обвързването на Има Такъв Народ с Движение за права и свободи. 

" Слави Трифонов не е политик и в никакъв случай не е желал да бъде подобен. Явно ориста го е предиздвикала. Явно, че пътят за смяна е - създаваш партия и участваш в политическия живот ". 

Психологът разяснява и партия ГЕРБ: 

" Това е мафиотска конструкция, на чийто връх стои capo di tutti capi - Бойко Борисов. По-надолу са дребните " capi " и големите комисионни се регистрират пред тях. После се чудим от кое място в чекмеджето на Бойко Борисов се появяват милиони евра и кюлчета злато. Такъв е правилото на тази групировка - мафиотски. Страхът е обзел Борисов докрай - боязън от отмъщение, от затвор, поради всички безобразия, които сътвори... За ГЕРБ не престават да гласоподават доста хора, тъй като те разчитат да се закрепят за тази конструкция, с цел да могат да просперират ". 

Проф. Георгиев акцентира, че сме тежко индивидуалистично общество, съсредоточено към концепцията за оцеляване: 

" И до момента в който това не се преодолее, каквито и законови механизми да се измислят, смяната няма по какъв начин да се случи ". 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР